ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Învață să accesezi finanțări prin Corpul European de Solidaritate!

Faci parte dintr-o organizație neguvernamentală, instituție publică sau altă structură care lucrează cu tineri? Sau ești tânăr și simți că este nevoie de o schimbare la tine în comunitate? Dacă ai poftă de schimbare și de implicare în comunitate prin proiecte care sprijină solidaritatea îți recomandăm să încerci Corpul European de Solidaritate. Acesta este un program european de finanțare a proiectelor care implică tineri în activități de solidaritate și oferă finanțare facilă și orientată pe rezultate. Detalii găsești la adresa: https://www.suntsolidar.eu/cum

Mai mult...

Cum a fost campania preelectorală din Regiunea Centru?

Peste 1.000 de angajați, personal din producție și managementul firmelor au participat la discuțiile directe și la acțiunea de distribuție de materiale informative, pentru informarea cetățenilor referitoare la sprijinul european obținut și necesitatea de a merge la vot, ca un vot de încredere în viitorul UE.

Mai mult...

DE CE AR TREBUI SĂ VOTEZI ÎN 26 MAI 2019?

Ca la orice scrutin, votul la alegerile europene înseamnă alegerea unui viitor mai bun. Alegerile europene vor avea loc în mai 2019, de joi 23, până duminică 26 mai, în funcție de țara în care locuiești sau în care votezi. Europa are în fața ei numeroase provocări.

Mai mult...

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.