ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Premiile europene pentru competențe digitale

Comisia Europeană a lansat cea de-a treia ediție a concursului "European Digital Skills Awards", ce își propune să aducă în prim plan inițiative locale de succes care au contribuit la dezvoltarea competențelor digitale. 

Mai mult...

Inițiativă cetățenească europeană pentru declararea obligatorie a originii pentru toate produsele alimentare

Comisia Europeană a decis înregistrarea inițiativei cetățenești europene intitulată „Eat ORIGINal! Unmask your food”. Inițiativa solicită declararea obligatorie a originii pentru toate produsele alimentare. Scopul este prevenirea fraudelor și protejarea sănătății publice. S-ar garanta astfel dreptul consumatorilor de a fi informați pe această temă.

Mai mult...

Vizitează pagina de internet a Corpului European de Solidaritate în România!

În 16 octombrie 2018 s-a lansat pagina oficială a Corpului European de Solidaritate în România. Site-ul www.suntsolidar.eu oferă informații relevante pentru cei interesați să depună proiecte finanțate prin Corpul European de Solidaritate în România. Site-ul conține o secțiune dedicată prezentării tipurilor de proiecte care pot fi finanțate prin Corpul European de Solidaritate. 

Mai mult...

87 milioane de euro – finanțare pentru întreprinzătorii români din mediul rural

Fondul European de Investiții (FEI) a selectat patru bănci din România în cadrul primului acord de finanțare în domeniul agricol din România. Cele patru bănci - Banca Comercială Română, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank și UniCredit Bank vor acorda finanțări în valoare de peste 150 milioane de euro. Din această sumă, 87 milioane de euro provin de la bugetul Uniunii Europene. De acest sprijin vor putea beneficia peste 1.300 de fermieri și întreprinzători din mediul rural. Acordul va sprijini cheltuielile de capital ale fermelor mici, ale exploatațiilor agricole precum și cofinanțarea proiectelor selectate pentru grant în cadrul Programul Național de Dezvoltare Rurală. 

Mai mult...

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.