ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Competiție foto Erasmus+

Începând cu anul 1987, peste 10 milioane de persoane din întreaga Europă au participat la activități de învățare finanțate de programul Erasmus+ și predecesoarele sale, activități prin care și-au sporit și îmbunătățit competențele și potențialul. 

Indiferent de sector sau de programul de finanțare (Erasmus, Comenius, Leonardo da Vinci, Grundvig, Tineret în acțiune, Erasmus+), foștii și actualii beneficiari sunt invitați să participe la o competiție inedită, trimițând o fotografie din cadrul experienței de învățare relevantă pentru dezvoltarea și formarea lor. Fotografia trebuie însoțită de un scurt text descriptiv.

Fotografiile câștigătoare vor fi promovate și expuse în cadrul Universite Libre de Bruxelles. Pe lângă promovarea la nivel european în cadrul unui eveniment cu peste 600 de participanți, câștigătorii din țara noastră vor primi o distincție și un premiu oferite de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Fotografiile și descrierea pot fi încărcate la adresa: https://pr.easypromosapp.com/p/883663

Termenul limită este 13 ianuarie 2020!

 

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord